Nämen vad är detta?

en liten reklambild för TV3s Ensam mamma söker. Var inne och slirade på hemsidor och såg denna bild med intressant budskap och en väldigt massa tolkningar, eller?

Här är min lista:

1. Ensam mamma söker en pappa till sina barn?

2. Ensam mamma söker en man som själv har barn?

3. Ensam mamma söker en man som kan mata hennes barn?

detta är mina tolkningar efter det att jag läst den text som finns på  skylten där det står  följande: Möt de nya mammorna Hannah, My och Martin.

1. Martin är mannen på bilden?

2. Martin ska föreställa mannen på bilden?

3. Martin är en pappa och inte en mamma fast han är som en mamma eftersom han är singel och har barn?

4. Martin är  egentligen en kvinna?

5. Martin är en man som är med i ett program som heter ensam mamma söker för att det blev för krångligt att byta namn på programmet? ps: Om någon på Tv3 undrar vad de kan kalla ett program där en person söker en  partner, går det bra att maila mig på: Vackerhetochmarkvardism@yahoo.se

6. Martin är med i programmet Ensam mamma söker för att han söker en man som partner och att detta blir mer tydligt om de inte ändrar namnet? (Som bonde söker fru, där både en homosexuell man och homosexuell kvinna varit med och båda då sina framtida ”fruar”.

På tv3s hemsida kan man läsa följande citat: Vi träffade mammorna (och pappan) under förberedelserna inför inspelningen av årets Ensam mamma söker och pratade kärlek, sommar och förväntningar.

Mammorna får inte stå i parantes, det får ”Martin”, pappan alltså, vilket gör det hela ännu mer spännande och intressant. tänk att få en hel reklamskylt men ändå bara vara i parantes. Kan det vara så, måhända att Tv3 vill göra det hela lite mera intressant genom att ha denna bild, för att det är ovanligt att se sådana bilder och att de vill höja spänningen i kvalitetsprogrammet Ensam mamma söker? Eller hur tänker dom? Vad är detta?

Många tolkningar finns att göra och jag freestylar i mina tolkningar hej vilt men avsäger mig härmed all sorts trolig förklaring om en djupare tolkning i detta spektakel och önskar bara mammorna och (pappan) lycka till, naturligtvis.

Bilden är stulen från: http://cajsatorres.spotlife.se/2011/08/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s